Maatwerkoplossingen in verzuimbegeleiding

Een passend en schaalbaar aanbod dat aansluit op elke hulpvraag

Prijs op aanvraag
Offerte aanvragenWe werken graag voor werkgevers en staan daarnaast klaar voor verzekeraars en arbodiensten die tegen complexe interculturele trajecten aanlopen.
Beschrijving
Dekking
Proces

Intercultureel Maatwerk is een abonnement waarin alle opties openliggen. Voor elke afzonderlijke situatie worden de juiste interculturele arboprofessionals van AVA ingezet. Een abonnement dat maatwerkoplossingen biedt voor een verantwoorde, snelle en duurzame re-integratie. Keer op keer.

De ervaring leert dat verzuimaanpak specifieke aandacht vraagt bij een meertalig talent (culturele diversiteit). En daarin ligt precies onze kracht. Ons doel is werkgevers volledig te ontzorgen waar hetgaat over (ziekte)verzuim, in het bijzonder bij anderstaligen. We begeleiden elk traject van A tot Z en adviseren over aspecten als preventie, arbeidsomstandigheden en verzuimbeleid. Ook nemen we de contacten met verzekeraars, UWV en subsidietrajecten voor onze rekening. Met dit maatwerkabonnement besparen werkgevers veel tijd, geld en energie.

  • daadkrachtige en vakkundige interventie
  • expertise in internationaal culturele diversiteit
  • stimulans voor duurzaamheid en inclusiviteit

Een arbodienst met oog voor de internationalisering

Communicatie en transparantie zijn de sleutelwoorden in alle activiteiten die wij uitvoeren

De succesfactor van onze werkwijze wordt bekrachtigd door een goed samenspel tussen ons en de klant. We zetten dan ook altijd in op een duurzame relatie, communiceren duidelijk en eerlijk. Zo starten we altijd vanuit een gemeenschappelijke basis. Dat werkt wel zo prettig. Onze benadering en verslaglegging zijn uiteraard volledig in lijn hiermee: correct, zorgvuldig en to-the-point. Alle stappen worden bijgehouden in het verzuimvolgsysteem.

Volledige verzuimbegeleiding voor alle medewerkers

Een passend en schaalbaar aanbod dat aansluit op elke hulpvraag