Een belangrijke stap voor kwaliteitszorg van anderstaligen

Op 2 februari jl. was het een feestelijke dag bij Arbodienst voor anderstaligen We mochten met trots onze certificeringen in ontvangst nemen van DNV, de onafhankelijke expert op het gebied van risicomanagement en kwaliteitszorg. Zelf kwam Paul Verhaere langs om de certificaten persoonlijk te overhandigen.

Officieel erkend:

Met het behalen van deze certificeringen is Arbodienst voor anderstaligen nu officieel erkend als:

  • Eerste gecertificeerde Arbodienst voor Anderstaligen in Nederland: We voldoen aan de eisen van het Certificatieschema Arbodiensten van 8 november 2018. Dit betekent dat onze dienstverlening voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van arbozorg voor anderstaligen.
  • Gecertificeerd volgens ISO 9001:2015: Deze internationale norm staat voor een bewezen effectief kwaliteitsmanagementsysteem. Dit garandeert dat onze processen en procedures gestructureerd, transparant en continu worden verbeterd.

Een mijlpaal met impact:

Voor ons is het behalen van deze certificeringen een belangrijke mijlpaal. Het is een bevestiging van onze toewijding aan kwaliteit en professionaliteit in de verzuimbegeleiding van anderstaligen. We zijn ervan overtuigd dat deze erkenning ons zal helpen om onze dienstverlening verder te optimaliseren en onze positie als dé specialist in arbozorg voor anderstaligen te verstevigen.

Gratis e-book:

Om dit heugelijke nieuws te vieren, willen we graag iets met je delen. We stellen ons e-book "De verzuimwereld voor anderstaligen: Alles wat u moet weten" nu gratis beschikbaar. In dit e-book vind je waardevolle informatie over de knelpunten en uitdagingen waar werkgevers met anderstalige werknemers mee te maken kunnen krijgen, en hoe [naam arbodienst] je hierbij kan ondersteunen.

Download nu je gratis e-book: https://abtro.nl/e-book-praktische-handleiding-voor-werkgev