De Hulplijn

Ontvang meteen het juiste antwoord en advies op de vraag

€ 125,-per uur

MAAK GEBRUIK VAN ONZE INTERCULTURELE EXPERTISE

Communicatie en transparantie zijn de sleutelwoorden in alle activiteiten die wij uitvoeren. Wij geloven in begeleiding van mens tot mens. Via de Hulplijn geven onze interculturele arboprofessionals - die allen beschikken over uitgebreide vakkennis en vertrouwd zijn met andere culturen - gericht antwoord op specifieke vragen en advies over incidentele kwesties. Omdat we de moedertaal spreken, kunnen we tevens fungeren als tolk of mediator. Naast de Nederlandse taal beheersen wij onder andere Turks, Pools, Arabisch en Engels. De hulplijn is bereikbaar tijdens kantooruren.

Direct toegang tot interculturele deskundigen en expertise

We zijn uitzonderlijk daadkrachtig in het waarborgen van de verbinding en het verlagen van de verzuimdrempel. De kloof, die tijdens het verzuim kan ontstaan, dichten of nog beter: voorkomen. Dat is wat wij doen!

luisterend oor

Wij zijn neutraal en objectief, dat maakt het bespreekbaar maken van de vaak achterliggende aandachtspunten een stuk makkelijker en zorgt dat kansen niet gemist worden.

een vertrouwelijk gesprek

Uiteraard zijn wij alle gesprekken vertrouwelijk, onze dienstverlening is persoonlijk, gericht op ontzorgen en begeleiden bij verzuim van met name internationaal talent.

snel antwoord op specifieke vraag

We beschikken over alle knowhow om werkgevers en werknemers te ondersteunen vanuit de kracht van diversiteit, gelijkheid, empathie én door daadwerkelijk het verschil te maken.

geen abonnement of verplichtingen

Het inzetten van de Hulplijn is niet gebonden aan een abonnement en kan dus incidenteel gebruikt worden voor antwoord en advies bij specifieke vragen of kwesties.

interculturele expertise

Onze diensten zijn volledig gericht op de behoeften van anderstaligen, wij zijn volledig thuis in internationaal culturele diversiteit en kunnen hier efficiënt op anticiperen.

gesprek in moedertaal

Omdat we de moedertaal spreken, kunnen we tevens fungeren als tolk of mediator. Naast de Nederlandse taal beheersen wij onder andere Turks, Pools, Arabisch en Engels.

jarenlange vakervaring

We weten dat de verzuimaanpak binnen re-integratie specifieke aandacht vraagt bij een internationale identiteit (culturele diversiteit) en meertaligheid op de werkvloer.

deskundig advies

We beschikken over verschillende intercultureel professionals die elk afzonderlijk een wezenlijk aandeel leveren om duurzame terugkeer op de werkvloer te bewerkstelligen.

Verhoog de duurzame inzetbaarheid van alle medewerkers

Met onze betrokken aanpak creëren wij meer bewustwording binnen organisaties, waardoor de verzuimbegeleiding bijdraagt aan het bevorderen van duurzaamheid en inclusiviteit. Interesse in een completer pakket? Bekijk ons aanbod!